Terug in de tijd


Van toen tot nu

De belangrijkste ontwikkelingen door de jaren heen

  • 1979 Start L.P.G. inbouw Ger Bruin
    Ger en Corrie Bruin beginnen L.P.G. inbouw Ger Bruin bij de benzinepomp in Heerhugowaard Noord. Het bedrijf was gespecialiseerd in het inbouwen en onderhouden van autogasinstallaties. Ger regelde de garagewerkzaamheden terwijl Corrie de administratieve kant verzorgde.


  • 1984 Verhuizing
    Het bedrijf verhuist naar het pand achter het huis van Ger en Corrie Bruin op Verlaat 42. De L.P.G inbouw bleef de hoofdspecialisatie maar er kwamen steeds meer andere werkzaamheden bij zoals: onderhoud, APK, etc.


  • 1998 Zoon Arno in dienst
    Zoon Arno komt in dienst. De Huisstijl is inmiddels onder handen genomen door zoon Marcel. De garage wordt een echt familiebedrijf. De naam werd veranderd in Garage & LPG Inbouw Ger Bruin en naast het vertegenwoordigen van autogas begon het totaalpakket een steeds grotere rol te spelen.


  • 2000 Verhuizing naar Winkel
    De familie Bruin verhuist naar het industrieterrein Winkelerzand 1 te Winkel. Deze locatie is ongeveer drie keer zo groot als de oude locatie en biedt dus genoeg perspectief.


  • 2004 Campers en kleine bedrijfswagens
    Inmiddels kun je bij Garage Ger Bruin terecht voor LPG inbouw, onderhoud van alle merken, APK, milieumetingen, banden, accu’s, uitlaten, etc. Nu kunnen er ook campers en kleine bedrijfswagens gerepareerd en gekeurd worden.


  • 2006 Arno wordt derde vennoot
    Arno treedt toe tot de V.O.F. Fa. Bruin. Er wordt een aanloop naar een eventuele overname voorbereid. De vennootschap bestaat nu uit vader, moeder en zoon.


  • 2007 Mirjam komt erbij
    Schoondochter Mirjam komt Corrie op kantoor versterken op het gebied van administratie/ boekhouding e.d.


  • 2012 APK-straat
    Het achterste gedeelte van onze “APK-straat” wordt onder handen genomen. Het dak wordt verhoogd en er is een extra grotere en zwaardere 4-koloms hefbrug geplaatst. Ook is de werkplaats nu uitgerust met een 2-plaats remmentestbank en een airco service apparaat.


  • 2014 De overname is een feit!
    Arno neemt samen met zijn vriendin Mirjam de zaak over van z’n ouders. Ger blijft bij Arno in dienst. Corrie blijft Mirjam helpen daar waar nodig. De rollen worden omgedraaid. Ger & Corrie zijn gelukkig nog duidelijk aanwezig achter de schermen om op terug te vallen als dit nodig is.